Heuker beheer logo

Heuker Beheer Over ons:

Heuker Beheer B.V. is een familiebedrijf met een 10 tal medewerkers. Door het bedrijf kleinschalig te houden hebben wij een goede positie in de huidige markt verworven. Door het leveren van zeer hoge kwaliteit betonreparaties, kathodische bescherming en beschermsystemen behoren wij tot de top van betonrenovatie bedrijven in Nederland.

VvE beheerder(s) en particulieren weten ons te vinden doordat wij een no nonsense mentaliteit hebben. Door onze uitgebreide kennis van carbonatatie en chlorideschade, zijn we onze concurrenten altijd een stap voor. We zien helaas vaak dat schades niet goed worden gerepareerd, dit komt vaak doordat renovatiebedrijven elke betonschade op dezelfde manier behandelen (uithakken, en repareren met betonmortel).

Heuker Beheer Klanttevredenheid:

Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog op de agenda. Dit proberen wij te bewerkstelligen met een visie en een missie waar al onze medewerkers achter staan.

Bij Heuker Beheer draait alles om passie, respect, kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen. Het gaat er niet om hoe goed wij zijn maar hoe tevreden u bent! Van ons mag u verwachten dat wij u behandelen zoals u behandeld wilt worden. Daarom zet Heuker Beheer net díe stap verder. Onze klanten krijgen de aandacht die zij verdienen en dat doen onze medewerkers vanuit hun passie voor het vak. Iedere klant is ons evenveel waard. Dit geldt ook voor onze medewerkers, want blije professionals zorgen voor enthousiaste klanten.

Heuker Beheer Specialisten:

Wij hebben specialisten in dienst: Een gekwalificeerde keurmeester zodat wij altijd volgens de geldende normen kunnen werken. Al ons personeel heeft minimaal een basis VCA diploma en leidinggevenden hebben een VOL-VCA diploma en een certificaat kathodische bescherming van het LSVB.

Construction All Risks (CAR)-verzekering:

De CAR-verzekering dekt de schade tijdens de bouw of verbouwings activiteiten. En biedt dekking bij schade die tijdens de verbouwing wordt aangericht aan het werk zelf of aan uw eigendommen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB):

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt de materiële en letselschade (aan personen en zaken) die door de ondernemer of zijn werknemers wordt veroorzaakt. Voorbeeld: door een onhandigheid beschadigt u een computer van uw opdrachtgever of een klant struikelt door uw toedoen, komt ongelukkig ten val en loopt daardoor letsel op.

Heuker Beheer kantoor binnen

"Innovatie en oplossingen"

Door ons te onderscheiden van onze concurrenten bieden wij continue een goede mix van kwaliteit en flexibiliteit. Dit alles komt mede tot stand door de medewerkers van Heuker Beheer die een belangrijke schakel zijn binnen de organisatie. Door deze mensen te waarderen en te respecteren proberen zij tot een nog beter eindresultaat te komen.

Meer informatie? Maak nu een afspraak. Neem contact op via: 079 20 39 800


Gespecialiseerd in Kwaaitaalvloeren, Mantavloeren, NeHoBovloeren, Troggewelfvloeren, Vlakkeplaatvloeren, Broodjesvloeren, Houtenvloeren en alle andere vloeren.

De nummer 1 in vloerherstel.


Maandag t/m Donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en Vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur, Zaterdag en Zondag gesloten.